WM3 tecknar avtal med Frisörföretagarna

10/12/2019

WM3 har genom HL Design inlett ett samarbete med Frisörföretagarna kring webbplatser för organisationens medlemmar. Samarbetet som inleds 2020 baseras på en medlemsförmån tillgänglig för Frisörföretagarnas ca 5 000 medlemmar.

 

Moderna och säljande webbplatser anpassade för frisörer

Plattformen som samarbetet baseras på är WM3 och WM3 Multsite, ett koncept specialbyggt för branschorganisationer. Med WM3 Sitebuilder kan Frisörföretagarnas medlemmar välja mellan flera olika designmallar som är specialbyggda för Frisörföretagarna och speciellt anpassade för frisörsalonger. I WM3 tillhandahålls även funktioner som nyhetsbrev, bokningssystem och live-redigering som underlättar vardagen för frisörer.

WM3 Multisite och WM3 Sitebuilder är som klippt och skuret för frisörer. Det känns väldigt roligt att få möjligheten att erbjuda denna förmån till frisörsalonger runt om i landet. Jag vet hur svårt det kan vara att få tid till marknadsföring och att kommunicera digitalt med sina kunder när man har fullt upp med sin kärnverksamhet. Här ser jag att WM3 kan spela en jätteviktig roll, säger Henrik Löweanadler, Partneransvarig WM3.

”Vi på Frisörföretagarna ser fram mot detta samarbetet och är glada att HL Design har en produkt som kan underlätta vardagen för de av våra medlemmar som söker denna typen av support.” - Daniel Blomqvist, Kommersiell Chef

Erbjudandet går ut till alla 5 000 medlemmar

Genom samarbetsavtalet mellan WM3 och Frisörföretagarna erbjuds upplägget till ett förmåligt pris för alla medlemmar i Frisörföretagarna. WM3 kommer finnas på plats på ett antal medlemsträffar runt om i landet för att berätta mer om upplägget och svara på frågor.

För mer information, kontakta

Henrik Löwenadler, Partneransvarig WM3, henrik.lowenadler@wm3.se, +46 703-580 852.

Medlem i Småföretagarna?

Oavsett om du vill skaffa din första webbplats eller om du tröttnat på din nuvarande så kommer här ett kanonerbjudande till dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Prova webbplats kostnadsfritt i 3 månader

Därefter från 99 kr/mån. Ingen bindningstid, ingen startavgift.

Läs mer