Småföretagarnas Riksförbund väljer WM3!

17/12/2019

Småföretagarnas Riksförbund har valt WM3 som en av få utvalda leverantörer av medlemsförmåner till deras
32 000 medlemsföretag.


Säljande hemsidor och webbutiker för småföretagare

Plattformen som samarbetet baseras på är WM3 och WM3 Multsite, ett koncept specialbyggt för branschorganisationer. Med WM3 Sitebuilder kan Småföretagarnas medlemmar bygga egna hemsidor och webbutiker. I Sitebuilder kan de välja mellan flera olika designmallar som är specialbyggda för olika branscher. Att köra igång en hemsida eller webbutik tar bara några sekunder. I WM3 tillhandahålls även funktioner som nyhetsbrev, bokningssystem och live-redigering som underlättar vardagen för småföretagaren.

Det känns jättekul att få vara med och skapa denna möjlighet för Småföretagarnas medlemmar. Småföretagare utgör stommen i det här landet så det gör det extra roligt att erbjuda dem en tjänst som de har stor nytta av. Jag vet att det ibland kan vara svårt att få tid över till marknadsföring och kommunikation med kunder och potentiella medarbetare. Med WM3 vill vi göra livet lite enklare för alla småföretagare där ute, säger Henrik Löwenadler, Partneransvarig WM3.


Erbjudandet går ut till Småföretagarnas 32 000 medlemmar

Genom samarbetsavtalet mellan WM3 och Småföretagarna erbjuds upplägget till ett förmåligt pris för alla medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund. Erbjudandet kommer ut under första kvartalet 2020.


För mer information, kontakta

Henrik Löwenadler, Partneransvarig WM3, henrik.lowenadler@wm3.se, +46 703-580 852.

 

Medlem i Småföretagarna?

Oavsett om du vill skaffa din första webbplats eller om du tröttnat på din nuvarande så kommer här ett kanonerbjudande till dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Prova webbplats kostnadsfritt i 3 månader

Därefter från 99 kr/mån. Ingen bindningstid, ingen startavgift.

Läs mer