"Enkelheten är styrkan hos WM3" - Jonas Adolfsson

17/12/2020

Träffa Jonas Adolfsson, marknadsansvarig på Amokabel. Idag berättar Jonas om Amokabel samt framtagandet av deras nya webbplats i WM3. Häng med!


Hej Jonas! Kan du berätta lite om dig själv och vart du jobbar?

Ja, jag heter Jonas Adolfsson och är marknadsansvarig på Amokabel och har arbetat här i lite över 6 år. Jag sköter kommunikationen på företaget, det kan vara till exempel webben, sociala medier, kataloger, planera mässor och mycket mer men det är de stora bitarna. Jag har även en bakgrund som fotograf, det blir därför mycket fotande och filmande för presentationer, annonser och liknande. 

 

Hur ser erat arbete på webben ut idag? 

Vi försöker hålla vår hemsida så enkel och informativ som möjligt. Vår strategi har egentligen varit att göra det enkelt för besökare att hitta rätt produkt till rätt ändamål samtidigt som att det skall vara enkelt att få tag i rätt person för att gå vidare i hens förfrågan.

Detta tycker jag att vi har lyckats med. Redan när HL Design kom in i bilden föra några år sedan gjorde vi det stora arbetet med webben. Nu har vi gjort den enklare att använda med samma huvudsyfte. Vi har nu tillsammans ytterligare förfinat webbplatsen och dess ändamål.

Vi försöker alltid hålla oss uppdaterade på hemsidan, trots att större delen av våra produkter inte finns att enkelt klicka hem från hemsidan. Vi har mycket produkter som inte finns där. Vi brukar säga att vi har tillverkat upp mot nio- till tio tusen olika sorters artiklar, varav de flesta av dem är kundspecifika. Ofta kommer kunder till oss med ett problem, sedan utvecklar och tillverkar vi en kabel för att lösa kundens problem. 

De produkter som vi har på hemsidan är produkter som är mer frekvent använda och mindre specialiserade för just ett scenario och vi försöker göra det enkelt för inköpare att få det de behöver.


Vad är det bästa med WM3 enligt dig?

Enkelheten är styrkan hos WM3, jag har arbetat en del med andra CMS-verktyg och det är stor skillnad när man går över till WM3. Det är mycket enklare att förstå och arbeta i WM3 jämfört med andra program som har varit onödigt jobbiga i deras sätt att implementera funktioner. Med den här anledningen valde vi WM3 när vi skulle besluta vilket verktyg vi skulle jobba med. Det är främst enkelheten i verktyget som jag föll för.

Vad härligt att höra, tack för att du tog dig tiden att prata webb med oss!

Medlem i Småföretagarna?

Oavsett om du vill skaffa din första webbplats eller om du tröttnat på din nuvarande så kommer här ett kanonerbjudande till dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Prova webbplats kostnadsfritt i 3 månader

Därefter från 99 kr/mån. Ingen bindningstid, ingen startavgift.

Läs mer